Productkeuzes

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u assisteren in het maken van de juiste productkeuze met betrekking tot uw producties en activiteiten. Dit kan op het niveau van kwaliteit, inzetbaarheid, verwerkbaarheid en prijs.

Mocht in ons aanbod het door u gezochte product ontbreken of heeft u speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld specifieke zuivelblends en verpakkingen (private label), neemt u dan alstublieft contact met ons op.

contact

Maatwerk

In overleg met u is het mogelijk om een specifiek, op uw toepassingen gericht product te ontwikkelen. Denkt u hierbij aan eisen ten opzichte van bijvoorbeeld viscositeit, vrij vet, verwerkbaarheid, plantaardige toevoegingen en prijs. Wij hebben de mogelijkheden om deze producten in zowel vloeibare als droge vorm samen te stellen.

Wij leveren op dit moment diverse klantspecifieke blends aan bijvoorbeeld de volgende industrieën: bakkerij, chocolade en sauzen & kant-en-klaar maaltijden.

Logistieke dienstverlening

Voor onze logistieke dienstverlening maken wij sinds 1987 gebruik van de firma Jonker & Schut; een gespecialiseerde logistieke dienstverlener voor op- en overslag, transport en het verpakken van zuivelpoeders. Bij Jonker & Schut staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Hun kwaliteitsafdeling, garandeert dat zij voldoen aan de hoogste normen en zijn in het bezit van alle vereiste kwaliteitscertificaten voor de levensmiddelen- en diervoederindustrie.

Door dit nauwe samenwerkingsverband zijn wij in staat u Just-In-Time het beste product van de juiste kwaliteit op de afgesproken plaats te leveren.

Termijncontracten

In afstemming met uw activiteiten en productbehoeftes bieden wij de mogelijkheid om contracten voor diverse termijnen af te sluiten. Hierbij worden prijzen, hoeveelheden, beschikbaarheid en natuurlijk kwaliteit binnen de afgesproken termijn gegarandeerd.

Marktinformatie

Wij kunnen u voorzien van de meest actuele en juiste marktinformatie, afgestemd op uw activiteiten, producten en inkoopbehoeftes.

Top