Petfood

Klantspecifieke zuivelblends (dairy & non-dairy)

In overleg met u is het mogelijk om een specifiek, op uw toepassingen gericht product te ontwikkelen. Denkt u hierbij aan eisen ten opzichte van bijvoorbeeld verteerbaarheid, verwerkbaarheid, plantaardige toevoegingen en prijs.

Magere melkpoeder

Mager melkpoeder is gemaakt van verse, gepasteuriseerde en afgeroomde koemelk. De melk is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Mager melkpoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Karnemelkpoeder

Karnemelkpoeder is gemaakt van karnemelk, die is verkregen uit boterproductie. De karnemelk is geconcentreerd, gepasteuriseerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Karnemelkpoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Melkpermeaat

Melkpermeaat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde en afgeroomde koemelk waaruit het eiwit onttrokken is. De melkpermeaat is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Melkpermeaat is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Weipoeder

Weipoeder is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei, afkomstig van kaasproductie. De wei is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weipoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Weiproteïne concentraat UF & RC

Weiproteïne concentraat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei welke afkomstig is van kaasproductie. De wei is geconcentreerd, ultra-gefiltreerd en vervolgens gesproeidroogd. Weiproteïne concentraat is verkrijgbaar met eiwitgehaltes van 35 tot 80%. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weiproteïne concentraat is leverbaar in 15/20/25kg zakken en big bags.

Weipermeaat

Weipermeaat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei waaruit het eiwit onttrokken is. De weipermeaat is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weipermeaat is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Lactose

Lactose is gemaakt uit verse, gepasteuriseerde wei, die afkomstig is van kaasproductie. Door middel van een speciaal productieproces wordt pure lactose uit de wei gewonnen. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Lactose is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Top