Bakkerij

Klantspecifieke zuivelblends (dairy & non-dairy)

In overleg met u is het mogelijk om een specifiek, op uw toepassingen gericht product te ontwikkelen. Denkt u hierbij aan eisen ten opzichte van bijvoorbeeld viscositeit, vrij vet, verwerkbaarheid, plantaardige toevoegingen en prijs. Wij hebben de mogelijkheden om deze producten in zowel vloeibare als droge vorm samen te stellen.

Wij leveren op dit moment diverse klantspecifieke blends aan bijvoorbeeld de volgende industrieën: bakkerij, chocolade, sauzen en kant-en-klaar maaltijden.

Volle melkpoeder 24, 26 en 28%

Gesproeid of walsen gedroogde volle melkpoeder is het product van verse, gepasteuriseerde en gestandaardiseerde koemelk. Het product is verkrijgbaar met vetgehaltes van 24, 26 en 28%. Producten komen overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Volle melkpoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Volle melkpoeder HVV (hoog vrij vet)

Gesproeidroogde volle melkpoeder HVV (Hoog Vrij Vet) is het product van verse, gepasteuriseerde, gestandaardiseerde koemelk. Volle melkpoeder onderscheidt zich ten opzichte van standaard volle melkpoeder door het hoger aandeel vrij vet. Het product is verkrijgbaar met vetgehaltes van 24, 26 en 28%. Producten komen overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Volle melkpoeder HVV is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Magere melkpoeder

Mager melkpoeder is gemaakt van verse, gepasteuriseerde en afgeroomde koemelk. De melk is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Mager melkpoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Karnemelkpoeder

Karnemelkpoeder is gemaakt van karnemelk, die is verkregen uit boterproductie. De karnemelk is geconcentreerd, gepasteuriseerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Karnemelkpoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Melkpermeaat

Melkpermeaat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde en afgeroomde koemelk waaruit het eiwit onttrokken is. De melkpermeaat is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Melkpermeaat is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Weipoeder

Weipoeder is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei, afkomstig van kaasproductie. De wei is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weipoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Ontzout weipoeder 50, 70 en 90%

Ontzout weipoeder is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei, die afkomstig is van kaasproductie. De wei is geconcentreerd, gedemineraliseerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Ontzout weipoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Weiproteïne concentraat

Weiproteïne concentraat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei, die afkomstig is van kaasproductie. De wei is geconcentreerd, ultra-gefiltreerd en vervolgens gesproeidroogd. Weiproteïne concentraat is verkrijgbaar met eiwitgehaltes van 35 tot 80%. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weiproteïne concentraat is leverbaar in 15/20/25kg zakken en big bags.

Weipermeaat

Weipermeaat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei waaruit het eiwit onttrokken is. De weipermeaat is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weipermeaat is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Roompoeder 42 tot 60%

Gesproeidroogde roompoeder is een product van verse, gepasteuriseerde koemelk. Het product is verkrijgbaar met vetgehaltes van 42 tot 60%. Producten komen overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Roompoeder is leverbaar in 20/25kg zakken, big bags en bulk.

Volle melkpoeder VV (vervanger)

Gesproeidroogde volle melkpoeder VV (vervanger) is een blend van gepasteuriseerde zuivelproducten. Het product is verkrijgbaar met vetgehaltes van 24 en 26% en een instelbaar eiwitgehalte. Het bestaat uit alleen bestanddelen. Op aanvraag zijn plantaardige toevoegingen mogelijk. Producten komen overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Volle melkpoeder VV is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Top