Sauzen

Klantspecifieke zuivelblends (dairy & non-dairy)

In overleg met u is het mogelijk om een specifiek, op uw toepassingen gericht product te ontwikkelen. Denkt u hierbij aan eisen ten opzichte van bijvoorbeeld viscositeit, vrij vet, verwerkbaarheid, plantaardige toevoegingen en prijs. Wij hebben de mogelijkheden om deze producten in zowel vloeibare als droge vorm samen te stellen.

Wij leveren op dit moment diverse klantspecifieke blends aan bijvoorbeeld de volgende industrieën: bakkerij, chocolade, sauzen en kant-en-klaar maaltijden.

Weipoeder

Weipoeder is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei, afkomstig van kaasproductie. De wei is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weipoeder is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Weiproteïne concentraat

Weiproteïne concentraat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei, die afkomstig is van kaasproductie. De wei is geconcentreerd, ultra-gefiltreerd en vervolgens gesproeidroogd. Weiproteïne concentraat is verkrijgbaar met eiwitgehaltes van 35 tot 80%. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weiproteïne concentraat is leverbaar in 15/20/25kg zakken en big bags.

Weipermeaat

Weipermeaat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei waaruit het eiwit onttrokken is. De weipermeaat is geconcentreerd en vervolgens gesproeidroogd. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weipermeaat is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Roompoeder 42 tot 60%

Gesproeidroogde roompoeder is een product van verse, gepasteuriseerde koemelk. Het product is verkrijgbaar met vetgehaltes van 42 tot 60%. Producten komen overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Roompoeder is leverbaar in 20/25kg zakken, big bags en bulk.

Top