Sport- & Dieetvoeding

Klantspecifieke zuivelblends (dairy & non-dairy)

In overleg met u is het mogelijk om een specifiek, op uw toepassingen gericht product te ontwikkelen. Denkt u hierbij aan eisen ten opzichte van bijvoorbeeld viscositeit, vrij vet, verwerkbaarheid, plantaardige toevoegingen en prijs. Wij hebben de mogelijkheden om deze producten in zowel vloeibare als droge vorm samen te stellen.

Wij leveren op dit moment diverse klantspecifieke blends aan bijvoorbeeld de volgende industrieën: bakkerij, chocolade, sauzen en kant-en-klaar maaltijden.

Weiproteïne concentraat

Weiproteïne concentraat is gemaakt van verse, gepasteuriseerde wei, die afkomstig is van kaasproductie. De wei is geconcentreerd, ultra-gefiltreerd en vervolgens gesproeidroogd. Weiproteïne concentraat is verkrijgbaar met eiwitgehaltes van 35 tot 80%. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Weiproteïne concentraat is leverbaar in 15/20/25kg zakken en big bags.

Lactose

Lactose is gemaakt uit verse, gepasteuriseerde wei, die afkomstig is van kaasproductie. Door middel van een speciaal productieproces wordt pure lactose uit de wei gewonnen. Het product komt overeen met de normen en voorschriften voor de voedselveiligheid en de Codex Alimentarius. Eventueel aanvullende specificaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Lactose is leverbaar in 25kg zakken, big bags en bulk.

Top